







TIMETABLE SUN 19 JUNE 2022

Gates open 09:00

BRANDS H	IATCH	Bra	ndsHatch 🕌
09.30 - 09.45	TIME ATTACK PUBLIC PIT LANE WALKABOUT		15 MINS
10.00 - 10.15	TIME ATTACK WARM-UP	CLUBMAN/POCKET ROCKET CLASSES	15 MINS
10.20 - 10.35	TIME ATTACK WARM-UP	CLUB CLASSES	15 MINS
10.40 - 10.55	TIME ATTACK WARM-UP	PRO CLASSES	15 MINS
10.30 - 10.50	TCR UK PRE-GRID WALK	ASSEMBLY AREA – OUTER PADDOCK	20 MINS
10.30	CAR CLUBS & SHOW & SHINE JUDGING COMMENCES		
11.05 - 11.30	TCR UK CHAMPIONSHIP	ROUND 6 - RACE 2	25 MINS
11.40 - 12.20	MSUK DRIFT PRO CHAMPIONSHIP	QUALIFYING	40 MINS
12.30 - 12.45	CIVIC CUP CHAMPIONSHIP	ROUND 5 - RACE 2	15 MINS
12.50 - 13.05	TIME ATTACK PRACTICE	CLUBMAN/POCKET ROCKET CLASSES	15 MINS
13.10 - 13.25	TIME ATTACK PRACTICE	CLUB CLASSES	15 MINS
13.30 - 13.45	TIME ATTACK PRACTICE	PRO CLASSES	15 MINS
13.50 - 14.25	MSUK DRIFT PRO CHAMPIONSHIP	TOP 16	35 MINS
14.35 - 15.00	TCR UK CHAMPIONSHIP	ROUND 7 - RACE 3	25 MINS
15.05 - 15.15	SUPERCAR PARADE		15 MINS
15.15 - 15.30	TIME ATTACK QUALIFYING	CLUBMAN/POCKET ROCKET CLASSES	15 MINS
15.35 - 15.50	TIME ATTACK QUALIFYING	CLUB CLASSES	15 MINS
15.55 - 16.10	TIME ATTACK QUALIFYING	PRO CLASSES	15 MINS
15.30	CAR CLUBS & SHOW & SHINE AWARDS PRESENTATIONS COMMENCE		
16.15 - 16.50	MSUK DRIFT PRO CHAMPIONSHIP	TOP 8	35 MINS
17.00 - 17.15	CIVIC CUP CHAMPIONSHIP	ROUND 6 - RACE 3	15 MINS
17.20 - 17.35	TIME ATTACK FINAL	CLUBMAN/POCKET ROCKET CLASSES	15 MINS
17.40 - 17.55	TIME ATTACK FINAL	CLUB CLASSES	15 MINS
18.00 - 18.15	TIME ATTACK FINAL	PRO CLASSES	15 MINS